Wil je lid worden van onze vereniging? Download dan het aanmeldformulier, vul het in en geef het af bij één van de trainers op woensdag- of vrijdagavond. Een overzicht van de maandelijkse contributie kun je hier vinden.

Wil je meer informatie aanvragen? Stuur dan een e-mail naar secretaris@ttvwesta.nl of stuur een berichtje via het contactformulier. Het is geen probleem om een aantal keer vrijblijvend mee te doen om te kijken of tafeltennis iets voor je is! Je vindt het adres van de speelzaal onderaan deze website. Loop gewoon even de sportzaal binnen; er is altijd wel iemand om je op te vangen! Materialen hebben we op voorraad, alleen wat sportkleding meenemen (inclusief binnensportschoenen) is voldoende.

Lidmaatschap opzeggen
Voor het opzeggen van het lidmaatschap dien je contact op te nemen met de ledenadministratie, door middel van een e-mail naar secretaristtvwesta.nl.

Over TTV Westa
TTV Westa, opgericht in 1964, is een tafeltennisvereniging uit Westervoort, die zowel met senioren als met jeugd deelneemt aan de regionale competitie. We zijn een middelgrote vereniging met ongeveer 60 leden. In 2014 bestonden we 50 jaar.
Speelzaal

Kulturhus de Nieuwhof