Bericht 5 februari 2021
Vanwege de verlenging van de huidige lockdown zal tafeltennis niet mogelijk zijn tot in ieder geval 2 maart 2021.

Bericht 15 december 2020
Gisteren zijn er nieuwe, strenge maatregelen afgekondigd door de overheid in de strijd tegen het coronavirus. De tafeltennissport heeft lange tijd de dans kunnen ontspringen, maar helaas moeten we er opnieuw aan geloven: onderdeel van de nu geldende lockdown is de sluiting van alle binnensportlocaties tot en met (in ieder geval) dinsdag 19 januari 2021. Dat betekent dat er t/m 19 januari 2021 niet kan worden getafeltennist. In de week vóór 19 januari volgt er vanuit de overheid nieuwe informatie over hoe het verder gaat met de maatregelen en of binnensport weer mogelijk is. Op dat moment zullen we uiteraard ook iedereen weer op de hoogte brengen over het vervolg qua tafeltennis.

Namens het voltallige bestuur van TTV Westa willen we iedereen, ondanks alle maatregelen, fijne en gezellige feestdagen toewensen. We hopen iedereen in het nieuwe jaar weer snel en bovenal gezond te mogen begroeten.

Bericht 14 oktober 2020
Gisteravond heeft het kabinet extra maatregelen aangekondigd die helaas ook weer invloed hebben op het tafeltennis. In het kort komen de maatregelen voor onze vereniging hier op neer:

– Senioren mogen blijven trainen en vrij spelen, zolang ze continu 1,5 meter afstand houden. Dat betekent dat dubbelen niet meer is toegestaan. De seniorencompetitie wordt per direct tot nader order stilgelegd.
– Jeugdleden (t/m 17 jaar) mogen blijven trainen en vrij spelen en hoeven daarbij geen 1,5 meter afstand te houden (mogen dus wel dubbelen). De jeugdcompetitie wordt ook per direct stilgelegd.
Douches en kleedruimtes zijn niet meer toegankelijk, iedereen dient dus in sportkleding te komen en te vertrekken.
– De kantine blijft voorlopig gesloten.
– In de sportzaal mogen maximaal 30 mensen tegelijk aanwezig zijn (dit zal voor onze vereniging zeer waarschijnlijk geen probleem opleveren; het pas betreden van de zaal als de jeugd de zaal heeft verlaten blijft van kracht!).

Zodra er meer nieuws is, laten we dat uiteraard weten. Bij vragen horen we het graag.

Bericht 29 september 2020
Via deze weg willen we jullie een korte update geven over de gevolgen van de recent afgekondigde maatregelen voor Westa en het tafeltennis.

– De komende 3 weken is de bar in de Nieuwhof gesloten (in ieder geval t/m 20 oktober). Na het sporten is dan ook het niet de bedoeling om “te blijven hangen”, je dient de zaal zo snel mogelijk te verlaten. Douchen blijft mogelijk, maar ons dringende advies om in sportkleding te komen en thuis te douchen geldt nog steeds!
– Er is een maatregel afgekondigd die zegt dat er binnen maximaal 30 mensen in één ruimte mogen zijn. Dit geldt niet voor sportbeoefening. Vooral tijdens thuiswedstrijden in de competitie zou het kunnen voorkomen dat er op enig moment meer dan 30 mensen in de zaal zijn. Volgens de huidige maatregelen vormt dit dus geen probleem. Uiteraard staat het iedereen vrij een afweging te maken of hij/zij zich hier prettig bij voelt.
– Er is de komende 3 weken geen publiek welkom, alleen sporters mogen de zaal in. Dit geldt ook voor uitwedstrijden bij de jeugd. Een ouder die rijdt naar de speellocatie is hiervan uitgezonderd, omdat deze valt onder ‘teambegeleiding’. Let op: dit geldt alleen voor een uitwedstrijd! Komen kijken bij thuiswedstrijden van de jeugd is niet toegestaan.

Mocht de situatie in de tussentijd veranderen en/of mochten er maatregelen worden verlengd, houden we jullie uiteraard verder op de hoogte.

Categorieën: Algemeen