*UPDATE*: ook bij Westa 4 is er een wijziging in het programma: de speeldag van TCB is gewijzigd van donderdag naar vrijdag.

De competitieprogramma’s zijn definitief bekend gemaakt door de tafeltennisbond! Helaas heeft dat voor een aantal teams van Westa gevolgen. Er zijn wijzigingen voor Westa 3 en Westa 5 bij de senioren en Westa J2 bij de jeugd. Hieronder staan de wijzigingen opgesomd.

  • Senioren, Westa 3: dit team is in een compleet nieuwe poule ingedeeld, helaas met maar vijf teams in plaats van zes. De nieuwe tegenstanders zijn allen een eindje weg (Odion Gaanderen, SMD Winterswijk, Litac Lichtenvoorde en Taverdo Doetinchem).
  • Senioren, Westa 5: in de poule zijn twee teams vervangen door twee andere teams. Taverdo Doetinchem en Bredevoort zijn de nieuwkomers.
  • Jeugd, Westa J2: er is een team veranderd binnen de poule. HTTC ’71 Heteren is hier de nieuwkomer. En let op: de eerste wedstrijd is al op zaterdag 7 september!

De overige competitieprogramma’s zijn ongewijzigd. De nieuwe competitieprogramma’s zijn te downloaden via het Jeugd- en Seniorenmenu van deze website.

Categorieën: Geen categorie