Afgelopen weekend, op zaterdag 4 en zondag 5 januari, vonden weer de jaarlijkse Gelderse Kampioenschappen plaats in de Jan Massinkhal in het altijd gezellige Nijmegen. Zoals gebruikelijk deed Westa zowel bij de jeugd als de senioren met een flink aantal spelers mee.
Bij de jeugd wist Stan op zaterdag beslag te leggen op de eerste plaats in de pupillen C2 poule (zie foto)! Van harte gefeliciteerd! Denzel wist daar de finale net niet te bereiken door te verliezen van Stan in de halve finale. Gilian dubbelde met Marc van den Berg van het Veenendaalse SKF. Zij verloren samen in de finale van de junioren dubbel van een ander gelegenheidsdubbel (Rens en Rob van Getave en SKF).
Stan GK2014
Bij de senioren schopten Bas en Vincent het in hun dubbel in de E klasse tot de finale, waarin helaas werd verloren van een team van Kracht & Vriendschap. Gilian dubbelde in de F klasse opnieuw in een gelegenheidsdubbel met een speler van MOVC uit Nijmegen, maar zij werden in de halve finale uitgeschakeld. De andere dubbels (Frank en Lars, Jan en Jan) kwamen nog wel in de knock-out-fase terecht, maar moesten al in de eerste ronde buigen. Frank en Lars werden uitgeschakeld in de E klasse door de uiteindelijke winnaars en Jan en Jan door de verliezend finalisten in de F klasse. Op het vlak van de enkelspelen ging het wat minder goed. Alleen Gilian wist hier door te dringen tot de knock-out-fase, maar hij werd al in de eerste ronde uitgeschakeld.

Categorieën: JeugdSenioren