Alle wedstrijden van de voorjaarscompetitie zijn gespeeld. Tijd om namens Westa de balans op te maken: welk team heeft wat gepresteerd?

Westa 1 (Bas, Frank, Vincent en Lars) zijn vijfde geworden in hun poule in de tweede klasse, maar gelukkig zijn zij de beste nummer 5 in punten van de tweede klasse, dus handhaven zij zich. Datzelfde geldt voor Westa 2 (Maarten, Charl, Roel, Ralf; vierde plaats) en Westa 3 (Nico-Jan, Peter, Wil, Harrie; tweede plaats), die beide in de derde klasse spelen. Voor Westa 4 (Rob G., Mark, Jochem, Stephen) is het verblijf in de vierde klasse helaas van korte duur: de vijfde plaats is niet genoeg om directe degradatie te kunnen ontlopen. Het tegenovergestelde geldt voor Westa 5 (Jan de D., Cor, Piet, Jan G.): dankzij hun eerste plaats promoveren ze naar de vierde klasse! Westa 6 (Rob B., Gerrie, Jeroen, Johan) is vijfde geworden in hun poule in de zesde klasse; volgend seizoen zullen zij weer in deze klasse spelen.

Bij de jeugd is Westa 1 (Jelle, Wouter, Bram, Rein) helaas gedegradeerd naar de vierde klasse. In een sterke poule zijn ze op de zesde en laatste plaats geëindigd. Westa 2 (Denzel, Stan, Steven, Malin en Rémon) hebben zich in de vierde klasse gehandhaafd, door uiteindelijk als vijfde te eindigen.

Categorieën: JeugdSenioren