Onze nieuwe clubkampioenen zijn:

Steven van Tongeren (jeugd) & Bas van Vliet (senioren)

Van harte gefeliciteerd! 😀 Klik op Lees verder voor een verslag, de complete uitslag en de foto’s.

Kort verslag clubkampioenschappen
Op 31 januari streden de jeugd en senioren wederom om de titel van Clubkampioen. ’s Ochtends werden de senioren ontvangen met een kopje koffie en een plakje cake, waarna in de voorronde gestreden werd om een plek in de A-poule. Na een aantal wedstrijden waren er eigenlijk geen verrassingen te noteren: de spelers die het hoogst spelen in de competitie gingen naar de A-poule en de rest naar de B-poule.
Tegen half 1 druppelden ook de jeugdspelers binnen om hun toernooi te spelen. In een toernooi waarbij iedereen tegen iedereen speelde werd uiteindelijk bepaald wie er clubkampioen zou worden. Tegen half 5 was zowel bij de jeugd als bij de senioren duidelijk wat de finales zouden worden. Bij de jeugd zouden Ken en Steven in een rechtstreeks duel uitmaken wie er met de titel vandoor zou gaan. Bij de senioren lag het iets anders. Bas speelde zijn laatste wedstrijd tegen Frank. Bij winst was Bas zeker van de titel, maar bij winst van Frank zou de titel naar Lars gaan.
Eerst werd de jeugdfinale gespeeld. De eerste game ging naar Steven, waarna Ken zich goed herpakte en de tweede game veroverde. Daarna trok Steven uiteindelijk toch aan het langste eind door de finale met 3-1 te winnen. Daarna was het de beurt aan de senioren. In een ‘finale’ in hoog tempo met veel fouten (plastic bal??) wist Bas de eerste game bijna met 11-0 naar zich toe te trekken, maar Frank kon toch nog een paar punten scoren in de eerste game. De tweede game ging overtuigend naar Frank. Bas herpakte zich goed en zo deed zich een herhaling voor van de jeugdfinale: Bas won met 3-1 en pakte daarmee de titel voor de derde keer op rij!

Foto’s
Klik op de foto’s voor een vergroting! Blader door de vergrote foto’s met de pijltjes op je toetsenbord of door aan de linker- of rechterkant van de foto te klikken.

Uitslag Clubkampioenschappen 31 januari 2016

SENIOREN [A]
---------------------------------------------------------
1. Bas
2. Lars
3. Charl
4. Frank
5. Vincent
6. Roel

SENIOREN [B]
---------------------------------------------------------
1. Jan de D.
2. Cor 
3. Jan G.
4. Bram
5. Martien
6. Bert
7. Juliette
8. Ans

JEUGD [A]
---------------------------------------------------------
1. Steven
2. Ken
3. David
4. Stan
5. Denzel

JEUGD [B]
---------------------------------------------------------
1. Tom
2. Dylan
3. Viktor
4. Jelle
5. Lucas
6. Geert
Categorieën: JeugdSenioren