Sinds 2017 doet Westa mee aan het multisportprogramma Wsport. Dit is een sportprogramma voor kinderen in de leeftijd van ongeveer 4-12 jaar waarin algemene vaardigheden worden getraind, zoals balgevoel, conditie en oog-hand-coördinatie. Alle aangesloten verenigingen* verzorgen tevens een paar keer per jaar een clinic over hun sport, zodat de kinderen kennis kunnen maken met de verschillende sporten die in Westervoort worden aangeboden. Trainingen van Wsport zijn op woensdagmiddagen van 16.00 Р17.15 uur in Sports Planet de Pals. Als lid van Westa kun je gratis of met korting deelnemen aan Wsport; vraag hier op de club naar voor meer informatie. Kijk ook eens naar onderstaande YouTube video of bekijk de Wsport flyer (pdf)!

*: De deelnemende verenigingen zijn De Pigeons (basketbal), Wesstar (korfbal), Westa (tafeltennis), Wevoc (volleybal) en ZVW’74 (zwemmen). Tevens behoort Sports Planet de Pals tot het organisatieteam. Wsport wordt ondersteund door Stichting Kulturhus Westervoort.