Sinds 2017 doet Westa mee aan het multisportprogramma Wsport. Dit is een sportprogramma voor kinderen in de leeftijd van ongeveer 4-12 jaar waarin algemene vaardigheden worden getraind, zoals balgevoel, conditie en oog-hand-coördinatie. Alle aangesloten verenigingen* verzorgen tevens een paar keer per jaar een clinic over hun sport, zodat de kinderen kennis kunnen maken met de verschillende sporten die in Westervoort worden aangeboden. Trainingen van Wsport zijn op woensdagmiddagen van 16.00 Р17.15 uur in Sports Planet de Pals. Als lid van Westa kun je gratis of met korting deelnemen aan Wsport; vraag hier op de club naar voor meer informatie. Kijk ook eens naar onderstaande YouTube video of bekijk de Wsport flyer (pdf)!

*: De deelnemende verenigingen zijn De Pigeons (basketbal), Wesstar (korfbal), Westa (tafeltennis), Wevoc (volleybal) en ZVW’74 (zwemmen). Tevens behoort Sports Planet de Pals tot het organisatieteam. Wsport wordt ondersteund door Stichting Kulturhus Westervoort.

Over TTV Westa

TTV Westa, opgericht in 1964, is een tafeltennisvereniging uit Westervoort, die zowel met senioren als met jeugd deelneemt aan de regionale competitie. We zijn een middelgrote vereniging met ongeveer 60 leden. In 2014 vierden we ons 50-jarig jubileum.

Speelzaal

Kulturhus de Nieuwhof